Binella CELL IQ® - ORTHOMOLECULAR ESSENCES

Wilt u klant worden?

Wilt u ook werken met (een deel van) onze Binella producten of meer weten over het concept? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

CONTACT

Hoe werkt het concept van CELL IQ® - ORTHOMOLECULAR ESSENCES?

Om de huid van uw klant doelgericht de voedingstoffen te geven die ze nodig heeft, bevat het gepatenteerde CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB een veelheid aan micronutriënten, actieve extracten, vochtfactoren en beschermingscomplexen.

Aan de hand van een anamnese en huidanalyse bepaalt u de persoonlijke huidtoestand van uw klant. Uw bepaalt welke stoffen te veel of te weinig aanwezig zijn en bespreekt het resultaat met de klant. Zo kan rekening worden gehouden met bijzonderheden van de huid, afwijkingen, allergieën, huideigen stofwisselingsvoorwaarden, voedingsgewoonten en leefomstandigheden. Op basis van deze informatie wordt met behulp van de computer bepaald welke individuele werkzame stoffen optimaal zijn voor de huid van uw klant.

Vervolgens stelt u een behandelingsplan op en mengt u een individuele receptuur afgestemd op de behoefte van de klant: een unicum op basis van de 24 essences van CELL IQ® ORTHOMOLECULAR ESSENCES LAB. Uit meer dan 40.000 combinatiemogelijkheden ontstaat een essence, die speciaal is afgestemd op de behoeften van de huid: ‘haute couture’ van de cosmetica in plaats van verzorgingsproducten uit het ‘confectierek’! Al na twee tot drie weken is het verbluffende resultaat zichtbaar.

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP