DERMAGETIC® Sensitive Protect

De ideale bescherming voor een bijzonder delicate en zeer gevoelige huid.

Versterk uw huid

De delicate en gevoelige gezichtshuid heeft snel de neiging tot irritatie, spanning en lichte roodheid. De oorzaak is meestal een verstoorde barrièrefunctie en het gebrek aan bescherming van de huid. Blauw licht (van smartphones, laptops of monitors) genereert een grote hoeveelheid vrije radicalen. Deze veroorzaken de vernietiging van belangrijke bindweefselvezels zoals collageen en elastine en leiden tot voortijdige rimpels en verminderde elasticiteit. Bovendien verzwakt dit proces de natuurlijke barrièrelaag van de huid: deze wordt gevoeliger voor externe invloeden en reageert met irritatie en roodheid. Als er vaak zichtbare aderen zijn spreekt men van een couperose: een genetisch veroorzaakte aderverwijding in de huid ten gevolge van zwakke vaatwanden en bindweefsel.

De geïrriteerde, gevoelige, snel rood wordende huid is afhankelijk van verzorgingsproducten die de barrièrefunctie versterken. Alleen dan kan de huid regenereren en voldoende zelfbescherming opbouwen, die evenwichtig en kalm is en beter bestand tegen externe invloeden.

Dit is wat onze Sensitive Protect-producten doen: zij bieden effectieve hulp voor het zelfherstellend vermogen van de huid en bevorderen zo de ontwikkeling van natuurlijke herstelprocessen. De sterk geconcentreerde actieve ingrediënten kalmeren de geïrriteerde huid, versterken de barrièrefunctie en versterken de delicate huidstructuren en compenseren zwaktes in het bindweefsel. Blue Protect Day & Blue Repair Night beschermen en bestrijden bovendien de gevolgen van  ouder worden door blauw licht van digitale devices.

Natuurlijke plantenextracten zorgen bovendien voor de stabiliteit van het celmembraan, voor het verhogen van het absorptievermogen en het voorkomen van transepidermaal vochtverlies.

DERMAGETIC® Sensitive Protect Producten

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP