DERMAGETIC® Rich Nutrition

Extra verzorging voor de droge huid.

Intensieve verzorging

De dermaGetic®-producten zijn compromisloos als het gaat om de bijzonder veeleisende verzorging van de vetarme huid. Het actieve ingrediënt Skinostelon®, dat exclusief voor dermaGetic® is gepatenteerd, regelt de natuurlijke lipideproductie en is de focus van al onze producten voor de vetarme huid.

Voor een droge huid is de juiste verzorging extra belangrijk. Dit huidtype kan snel worden herkend: zonder onmiddellijke toepassing van een crème wordt de droge huid na het reinigen strak, gaat jeuken en vormt zelfs schilfers. Een droge, vetarme huid kan veroorzaakt worden door een -meestal aangeboren- defect van de talgklieren. Deze van nature vetarme huid is gedurende de hele levensduur afhankelijk van externe vetvervanging en veel hydratatie.

Verzacht bestaande rimpels

Rijke crèmes met huididentieke lipiden zijn ideaal voor de droge huid. In combinatie met stoffen die vocht in de huid kunnen binden, wordt zelfs een droge huid weer soepel en soepel.

Het actieve ingrediënt Skinostelon® versterkt het eigen afweermechanisme van de huid, optimaliseert op natuurlijke wijze het waterbindende vermogen in de bovenste huidlaag en versnelt de celregeneratie. Tegelijkertijd bieden hoogwaardige, huididentieke lipiden de noodzakelijke vetvervanging voor de vetarme, droge huid. Het gevoel van droogheid verdwijnt onmiddellijk en gedurende vele uren wordt verder uitdrogen van de huid voorkomen. Skinostelon® activeert de natuurlijke huidfuncties en verzacht bestaande rimpels.

DERMAGETIC® Rich Nutrition Producten

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP