Hydro Moisture

Voor een frisse, gezonde en langdurige stevige huid

Hydratatie Booster voor de huid

Als het vermogen van de huid om vocht te binden beperkt is, ontbreekt een belangrijke voorwaarde voor schoonheid: water. 20 tot 25 procent van de huidvloeistof bevindt zich in en tussen de cellen, wat de huid een stevig, vol uiterlijk geeft en de weefselstructuren elastisch houdt. Tegelijkertijd is water cruciaal voor tal van celvernieuwingsprocessen: hierdoor blijft de huid jeugdig, fris, elastisch en vitaal.

Een huid die gevoelig is voor droogte, ziet er vaak broos, ongelijk en gerimpeld uit, reageert gevoelig en vertoont rimpels in een vroeg stadium. De oorzaak van een droge huid kan een genetische aanleg zijn. Tegelijkertijd kunnen externe invloeden zoals zon, wind, kou of verblijven in ruimtes met airconditioning en verwarming de vochtbalans van de huid beïnvloeden, vooral als gebruikte waterreserves niet regelmatig worden bijgevuld. Reden genoeg om hydratatie een belangrijke factor te maken in uw dagelijkse schoonheidsroutine!

Alle dermaGetic®-hydraterende producten bevatten een viervoudige versterkende, intensieve hydraterende verzorging voor de uitdrogingsgevoelige huid. De combinatie van maritieme ingrediënten hydrateert de opperhuid en vormt een vochtreserve in de diepere lagen van de huid. Natuurlijke plantenextracten zorgen bovendien voor de stabiliteit van het celmembraan, voor het verhogen van het absorptievermogen en het voorkomen van transepidermaal vochtverlies.

DERMAGETIC® Hydro Moisture Producten

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP