dermaGetic®

Brengt je huid in perfecte balans.

Verschillende processen in het lichaam zorgen ervoor dat de huid zichzelf continu regenereert en tegen negatieve externe invloeden beschermt, zodat ze haar natuurlijke schoonheidspotentieel volledig kan ontwikkelen. Als al deze processen in een harmonieus evenwicht zijn, is de huid gezond en van een stralende schoonheid.

Door diverse oorzaken raken de complexe processen van zelfregulering echter vaak uit balans. Genetisch bepaalde eigenschappen, zoals overmatige talgproductie of slecht waterbindend vermogen, kunnen een rol spelen, evenals leeftijd of externe invloeden, zoals UV- en luchtvervuiling, een stressvolle levensstijl, frequent verblijf in kamers met airconditioning of ongezonde eetgewoonten.

dermaGetic® is een volledige gezichtsverzorgingslijn die zich specialiseert in verschillende verstoringen van de huid en de speciale behoeften die deze met zich meebrengen. Door het compenseren van tekorten herstelt dermaGetic de natuurlijke balans van de huid, voor van een gezonde en schitterende uitstraling.

De dermaGetic®-methode biedt individuele verzorgingsopties die helpen om het vochttekort te compenseren, talgproductie te activeren of verminderen, het eigen afweermechanisme van de huid te versterken, het verouderingsproces tegen te gaan en rimpels te verzachten.

Alle dermaGetic®-producten van BINELLA medical beauty vullen elkaar perfect aan. Combineer de dermaGetic® crèmes voor uw dagelijkse verzorgingsroutine, afhankelijk van de huidconditie en de klimatologische omstandigheden. Uw schoonheidsspecialiste adviseert u graag.

dermaGetic® productlijnen

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP