CELL IQ® STEM CELLS

Het Age Protect-programma voor duurzame huidvernieuwing.

Versterking stamcellen van de huid

De orthomoleculaire huidherstructurerende therapie heeft als doel de gezonde functies van de huid te behouden, ter voorkoming van degeneratieve veranderingen en ter realisatie van blijvende schoonheidsresultaten. Om de resultaten van de vorige behandelingsstadia ook op de lánge termijn te behouden is daarom de vierde stap ontwikkeld.

De meest effectieve manier om blijvende huidvernieuwing te garanderen, is door huidstamcellen te versterken. Deze zijn namelijk van cruciaal belang voor huidverjonging en tal van belangrijke revitalisatieprocessen. De huidstamcellen zijn echter zeer gevoelig voor DNA-schade veroorzaakt door UV-licht, waardoor er meer van deze cellen stoppen met werken naarmate ze ouder worden. Plantaardige stamcelextracten ondersteunen het werk van menselijke huidstamcellen.

In de vierde stap helpt een stamcelkuur het proces van constante huidvernieuwing te optimaliseren. De kuur bevat plantstamcelextracten die in staat zijn om het leven van menselijke huidstamcellen in zowel de dermis als de epidermis te beschermen, te verlengen en te activeren. Op deze manier komen de huideigen verjongingsmechanismen in beweging.

Belangrijkste actieve ingrediënt: plantaardige stamcelextracten

·       Age-Protect-Impuls voor uitgebreide preventie van tekenen van veroudering.

·       Zuiverste bio-tech kwaliteit: plantaardige stamcelextracten van druiven en de arganboom.

·       Het dubbel actieve ingrediëntencomplex van druiven- en arganboomstamcellen revitaliseert de huidstamcellen op en versterkt alle huidfuncties.

·       Directe stimulatie in de huidvellen van de eigen verjongingsmechanismen, constante vernieuwing van de huid en weefselverstrakking.

·       Voorkoming van UV-gerelateerde huidveroudering.

·       De huid is verjongd vanaf de lederhuid en beschermd tot aan de opperhuid.

·       Het onmiskenbare resultaat is een gerevitaliseerde, gladde en jeugdig frisse  huid.

CELL IQ® STEM CELLS Producten

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP