Body Treatment

Extra verzorging voor de droge huid.

Genistein - een geschenk van de natuur op de huid

Genistein is een fytohormoon, dat wordt geïsoleerd als een fytochemische stof uit de sojaboonstam. Het BINELLA-onderzoeksteam is erin geslaagd het actieve bestanddeel “Genistein” beschikbaar te maken voor celreparatie, in een concentratie van 100% voor de medisch-cosmetische huidstructuur.

Vrije radicalen verzwakken het immuunsysteem, beschadigen collageenhydrostructuren, vallen gezonde cellen aan en blokkeren energieopwekking. Wetenschappelijke studies bevestigen dat genisteïne door cellen veroorzaakte veroudering van cellen stopt, de opbouw van lichaamseigen antioxidanten ondersteunt, beschadigde cellen herstelt, het immuunsysteem versterkt en het voortijdige verouderingsproces vertraagt.

Vocht – de huid kan daar nooit genoeg van krijgen

Water is naast voeding onze belangrijkste energiebron en regelt alle functionele processen. Onze huid bestaat voor 78% uit water. De actieve ingrediëntformule, exclusief gepatenteerd voor CELL IQ® – HYDRO LIFT, herstelt beschadigde weefselcellen, activeert de productie van waterstofcollageen en versterkt deze, bouwt vochtreserves op en verbetert het vasthouden van water.

Body Treatment Producten

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP