CELL IQ® AGE PROTECT

Huidherstructurerende therapie: uniek. anders. effectiever.

Anti-agingverzorging voor de huid

CELL IQ® AGE PROTECT bestaat uit vier systematisch opeenvolgende stappen, die de beschermings- en regeneratiemechanismen van uw huid versterken. Zo verwezenlijkt u uw maximale natuurlijke verjongingspotentieel en behoudt u de vitaliteit van uw huid op oudere leeftijd. In de eerste stap ligt de nadruk op het versterken van het immuunsysteem, zodat de huid externe stressfactoren kan weerstaan ​​die tot vroegtijdige veroudering leiden. Vervolgens worden vochtgebreken gecompenseerd en wordt het bindweefsel van binnenuit duurzaam versterkt. Bij de derde stap worden uw huidcellen voorzien van hoge doses voedingsstoffen, voor continue regeneratie. Het doel van de laatste stap is het preventies versterken van de huidstamcellen met plantstamcelextracten, zodat de schoonheid van uw huid lang behouden blijft.

1.     ANTI-STRESSPROGRAMMA met CELL IQ® GENISTEIN

Vitale huidcellen door een stabiel immuunsysteem en een gezond evenwicht tussen vrije radicalen en lichaamseigen antioxidanten.

2.     ANTI-RIMPELPROGRAMMA MET CELL IQ® MATRIX PREVENT

Strakke en elastische huid dankzij optimale vochtbalans en versterkte collageenvezels.

3.     ANTI-AGINGPROGRAMMA met CELL IQ® CAVIAR

Hoge celenergie door essentiële vitale celstoffen en energieboosters voor optimale regeneratie van huid en weefsel.

4.     AGE PROTECTPROGRAMMA met CELL IQ® STEM CELLS

Uitgebreide preventie dankzij geoptimaliseerde processen voor constante huidvernieuwing en intensivering van de eigen verjongingsmechanismen van de huid.

CELL IQ® AGE PROTECT productlijnen

GET IN TOUCH

Wilt u meer weten over Binella en de productconcepten of wilt u advies?

NEEM CONTACT OP